A2A2 - Puur Natuur | Blu Cow
15731
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15731,page-child,parent-pageid-15708,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wat is A1 en A2?

Wat is A1 en A2?

Alle koemelk bevat proteïnen (eiwitten). Melkeiwitten bestaan o.a. uit caseïne-eiwitten en wei-eiwitten. Reguliere melk bevat verschillende eiwitten (bijvoorbeeld A1 én A2 eiwitten) en die worden verschillend afgebroken, waarbij A1 eiwit wordt afgebroken tot BCM-7. Wij selecteren alleen koeien die puur en alleen A2 caseïne eiwitten produceren en geen A1 caseïne eiwitten.
Uit onderzoek blijkt dat A2 caseïne eiwitten anders door het lichaam worden verteerd dan A1. A2 eiwitten worden over het algemeen goed verdragen. Dat maakt A2A2 melk voor veel mensen een bewust alternatief voor reguliere melk. Zo biedt 1 klein verschilletje in het eiwit een heel nieuw alternatief voor reguliere melk.
Heb je hierover nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op!