A2A2 - recept Spinazie Stamppotje | Blu Cow
15789
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15789,page-child,parent-pageid-15745,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Spinazie stamppotje

Bereidingstijd: ca. 30 min.

Nodig voor 4 personen:

1 kg kruimige aardappel
65 g pijnboompitten
100 ml A2A2 melk
1 teen knoflook
2 el olijfolie
600 g spinazie
200 g gegrilde yorkhamreepjes

Bereiding:

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord en bestrooi met zout. Snijd de knoflook fijn en verwarm de melk met de knoflook in een steelpan. Giet de aardappelen af en voeg de olie toe. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie in delen door de puree. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de melk erbij en roer door.
Verdeel de hamreepjes en de helft van de pijnboompitten over de puree en schep om. Verdeel de stamppot over de borden en bestrooi met de rest van de pijnboompitten.
Eet smakelijk!

bron: AH.nl